Çorum
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4185 %0.14
45,7316 %0.28
Ara
Kesin Karar Eğitim Milli Eğitim’de Haftalık Değerlendirme

Milli Eğitim’de Haftalık Değerlendirme

Milli Eğitim’de Haftalık Değerlendirme

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar başkanlığında haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Müdürlük birim amirlerinin katıldığı toplantıda eğitim alanındaki gelişmeler ve projeler ele alındı.

Toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli uygulamaları, yaşam becerileri, ailemle eğitim yolculuğum projeleri, Türk Malları Haftası etkinlikleri, öğretmen akademileri, mesleki eğitim çalışmaları, açık lise sınavları ve dilimizin zenginlikleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalar gibi konular görüşüldü.

Birim amirlerinden, ilgili oldukları birimlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Çağlar, yapılacak çalışmaların planlaması, yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gösterdikleri birlik beraberlik ve takım çalışmasından ötürü kurum idarecilerine teşekkür eden Çağlar, toplantıyı sonlandırdı.

[gallery link="file" size="medium" ids="289473,289474,289475"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *