Çorum
Parçalı bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6596 %0.02
52,0211 %0.25
Ara
Kesin Karar Gündem Minik Şefler Anneleri İle Birlikte Pizza Yaptı

Minik Şefler Anneleri İle Birlikte Pizza Yaptı

Minik Şefler Anneleri İle Birlikte Pizza Yaptı

Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür Merkezi’nde “Minik Şefler Mutfakta” etkinliği düzenlendi. Anneleriyle birlikte mutfağa giren çocuklar hünerlerini sergiledi.

Çorum Belediyesi 7’den 70’e her kesime hitap eden sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Kültür Merkezleri'nde dolu dolu bir yaz dönemi geçiren Çorum Belediyesi, çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Buhara Kadın Kültür Merkezi'nde bu kez 4-8 yaş arası çocuklar için “Minik Şefler Mutfakta” etkinliği düzenlendi. Annelerin de katıldığı etkinlikte minik şefler pizza yapmasını öğrendi.

Minik şefler önce hamurunu açtı, sonra üzerine pizza malzemelerini koyarak fırına verdi. Şef Aylin Memik ile birlikte kendi pizzalarını yapan minikler, etkinliğin sonunda bu pizzaları afiyetle yedi.

'Minik Şefler Mutfakta' etkinliği önümüzdeki günlerde de devam edecek. Çocuklar bir sonraki etkinliklerde cupcake ve kurabiye yapacak.  (İHA)

[gallery link="file" size="large" ids="25029,25025,25026,25027,25028"]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *