Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4288 %0.17
45,5520 %0.03
Ara
Kesin Karar Gündem Nakliyeci Esnafına Finansman Desteği

Nakliyeci Esnafına Finansman Desteği

Nakliyeci Esnafına Finansman Desteği

Ziraat Bankası Merkez Şubesi Müdürü Ahmet Mehdi, S.S 1 Nolu Çorum Ulusal ve Uluslararası Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret etti.

S.S 1 Nolu Çorum Ulusal ve Uluslararası Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ne Müşteri Temsilcisi Yavuz Ulay ile birlikte ziyaretten bulunan Ziraat Bankası Merkez Şubesi Müdürü Ahmet Mehdi, kooperatif başkanı Tahsin Şahin ve üyelerle görüştü. Yeni kurulan kooperatif için hayırlı olsun dileğini ileten Ziraat Ahmet Mehdi, bankaların nakliyeci esnafına yönelik sunduğu fırsatlardan da bahsetti.

Kooperatif Başkanı Tahsin Şahin ile kooperatif üyeleri özelinde nakliyeci esnafına özellikle de akaryakıt giderlerinde kullanılmak üzere yüksek limitli kredi kartı imkanı sunulabileceğini açıklayan Müdür Ahmet Mehdi, kooperatif ile istişareli bir şekilde üyeler başta olmak üzere tüm şoför ve nakliyeci esnafının da bu imkandan faydalanabileceğini dile getirdi.

S.S 1 Nolu Çorum Ulusal ve Uluslararası Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Tahsin Şahin de kurulalı çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen nakliyeci esnafının kooperatiflerine büyük bir ilgi gösterdiğini ifade etti.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden ve amaçlarının Çorumlu nakliyecilere hizmet olduğunun altını çizen Tahsin Şahin, nakliyeci esnafı ile işverenler arasında köprü olmak için çalışmalara başladıklarını vurguladı. Üyelerin menfaati için çalıştıklarını söyleyen Tahsin Şahin, Ziraat Bankası ile de yapacakları işbirliği sayesinde verilecek yüksek limitli kredi kartlarıyla nakit sıkıntısı yaşanılan durumlarla esnafa büyük kolaylık sağlayacağını kaydetti.

Başkan Tahsin Şahin, her geçen gün kooperatife üye sayısının artış gösterdiğini de sözlerine ekledi.

[gallery link="file" size="medium" ids="304916,304917,304918"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *