Çorum
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8052 %-0.07
47,0535 %-0.06
Ara
Kesin Karar Gündem Okul Görevlisi: Dudağım Patladı, Parmağım Kırıldı

Okul Görevlisi: Dudağım Patladı, Parmağım Kırıldı

Okul Görevlisi: Dudağım Patladı, Parmağım Kırıldı

Çorum'daki Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu'nda yaşanan saldırı olayıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Okul hizmetlisi Mehmet Öztürk, saldırganın yanında getirdiği zincirle kendisine ve okul müdürü Hacı Ömer Atılgan'a saldırdığını söyledi.

Öztürk, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Çocuğun rahatsızlanması üzerine müdür bey ambulans çağırdı ve öğrenci hastaneye gönderildi. Ancak veliyi aradığımızda 'Gelemem' dedi. Bir süre sonra yanında iki kişiyle okulu bastı. Ben dışarıdaydım, müdür bey içeride. Tartışma başladı ve ses dışarıya kadar geliyordu. Müdahale ettik ve o esnada saldırgan zincir çıkartarak bize vurmaya başladı" dedi.

Saldırı sonucu okul müdürü Atılgan'ın kafasında yaralar oluştuğunu, dudağının patladığını, parmağının kırıldığını ve burnunda darp izleri olduğunu belirten Öztürk, olayın güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdığını ifade etti.

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *