Çorum
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3390 %0,35
48,5981 %0,72
Ara
Kesin Karar Osmancık Kaymakam Duman ve Başkan Vekili Atak, Gazileri Unutmadı

Kaymakam Duman ve Başkan Vekili Atak, Gazileri Unutmadı

Osmancık İlçe Kaymakamı Furkan Duman ve Belediye Başkan Vekili Bekir Atak, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilçedeki Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, kahraman gazilerle yemek programında bir araya geldi.

19 Eylül Gaziler Günü, Osmancık'ta düzenlenen programlarla anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlandı. Osmancık İlçe Kaymakamı Furkan Duman ve Belediye Başkan Vekili Bekir Atak, günün programı kapsamında ilk olarak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek binasında gaziler ve şehit aileleriyle sohbet eden Duman ve Atak, onlara minnet ve şükranlarını sundu.

Ziyaretin ardından, gaziler onuruna düzenlenen yemek programına geçildi. Kaymakam Duman ve Başkan Vekili Atak, burada da gazilerle bir araya gelerek bu anlamlı günü birlikte idrak etti. Osmancık Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatan için canlarını ortaya koyan kahraman gazilere olan vefanın her zaman süreceği vurgulandı.

MUHABİR: Burak Han Demir
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *