Çorum
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,5475 %-0.52
47,7495 %-0.43
Ara
Kesin Karar Eğitim Psikoloji Sempozyumu Tamamlandı

Psikoloji Sempozyumu Tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve PDR Derneği Çorum İl Temsilciliğince, Buhara Kültür Merkezi'nde "Bireysel Potansiyelden Toplumsal İyi Oluşa: Pozitif Psikoloji" temasıyla düzenlenen sempozyum tamamlandı.

Psikoloji Sempozyumu Tamamlandı (4)

Sempozyumda 4 konferans ve 2 seminerin yanı sıra 3 akademisyen ve 5 uzmanın katıldığı 2 panel 5 atölye çalışması yapıldı.

Sempozyuma 289 kişinin katıldığı bildirilen açıklamada, "Psikolojik danışmanların çalıştığı kamu, kurum ve kuruluşlar ile önleyici koruyucu ruh sağlı hizmetlerinin sunulduğu özel sektör alanlarında, kurumların kendi personeline ve paydaşlarına psikolojik danışmanlar aracılığı ile bu hizmetin verilmesi ve erişilebilir kılınarak yaygınlaştırılması, sürekli ulaşılabilir hale getirilmesi önemli olduğu dile getirilerek sempozyum tamamlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Psikoloji Sempozyumu Tamamlandı (5)

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *