
Trendyol TFF 1. Lig’de mücadele eden Çorum FK, ligin beşinci haftasında Ümraniyespor’a konuk oluyor. Gazetemiz muhabiri de Ümraniyespor’un bu sezon ve geçen sezonki ve bu sezonki istatistiklerini derledi.
Geçtiğimiz sezon 2. Lig’de 19 maç yenilmeden şampiyon olarak bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Çorum FK, ligin beşinci haftasında Ümraniyespor’a konuk olacak.
Gazetemiz muhabiri de Ümraniyespor’un bu sezon ve geçen sezonki performansını okurlarımız için derledi.
Geçtiğimiz Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor, ligi 17. sırada tamamlayarak küme düştü. Toplamda sadece 30 puan toplayabilen Ümraniyespor, ligin en sırasında yer aldı.
Geçen Sezon 20 Maçı KaybettilerSüper Lig’de toplam 36 maç oynayan Ümraniyespor, bu maçların sadece yedisini kazanabildi. Dokuz maçtan bir puan çıkarabilen İstanbul temsilcisi, toplam 20 mağlubiyet alarak ligde toplam 69 puan kaybetti.
Bu Sezon Henüz Galibiyetleri YokBu sezon ise toplam dört maç oynayan Ümraniyespor, henüz galibiyetle tanışamadı. Gençlerbirliği’ne ve Bodrumspor’a deplasmanda 2-1 ve 4-0 mağlup olan Ümraniyespor, Göztepe ve Sakarya’dan ise birer puan almayı başardı.
Evlerinde Sadece 13 Puan ToplayabildilerYeşil-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon evinde oynadığı 18 maçın sadece üçünü kazanabilirken, 11 maçta mağlup oldu, dört maçta ise rakipleriyle yenişemedi. Ümraniyespor, geçtiğimiz sezon evinde oynadığı maçlardan sadece 13 puan toplayabildi.
Bu sezon ise evinde bir karşılaşma oynayan Ümraniyespor, bu maçtan 0-0’lık eşitlikle ayrılarak bir puan aldı.
İlk Kez KarşılaşacağızRakip Ümraniyespor, daha önce Çorum FK ile hiç karşılaşmadı. Cumartesi günü oynanacak maç, her iki takım açısından da bir ilk olarak tarihe geçecek.
Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Ümraniyespor, çıktığı maçlarda sadece iki gol bulabildi. Ligde iki puanla 17. sırada bulunan Ümraniyespor, düşme hattında yer alıyor.
Bu Dakikalara DikkatÜmraniyespor, geçtiğimiz sezon ligde oynadığı 36 maçta 41 gol attı. Bu gollerin dokuzunu 76 ile 90’ncı dakikalar arasında bulurken, 31 ve 45’nci dakikalar arasında sekiz gol buldu.
Bu sezon ise bulunan iki gol de 31 ve 45’nci dakikalarda atıldı.
(Sümeyra Özdoğan)