Çorum
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2965 %0,26
48,8620 %0,46
Ara
Kesin Karar Gündem Sakarya’da Hazırlıklar Başladı

Sakarya’da Hazırlıklar Başladı

Sakarya’da Hazırlıklar Başladı

Çorum FK’nin bu sezonki rakiplerinden Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Geçen sezon 10 yılın ardından mücadele ettiği ligde play-off'lara kalmayı başaran Sakaryaspor, uzatmalara giden 1. turda Eyüpspor'a 120+2. dakikada yediği golle elendi.

Yeni sezon hazırlıklarına Sakarya'da başlayan yeşil-siyahlı ekip, iskeletini korurken, kadrosunu defans Bülent Cevahir, orta saha Mikail Okyar ve Muhammed Akarslan, forvet Dino Ndlovu, kaleci İbrahim Demir ve kanat Yonathan Del Valle ile güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, en son 2006-2007 yılında mücadele ettiği Süper Lig'e yükselmeyi amaçlıyor.

"Doğru Bir Kadro Mühendisliği Oluyor Diye Düşünüyorum"

Teknik Direktör Taner Taşkın, 2 Temmuz'dan bu yana yeni sezona hazırlandıklarını belirterek, 2 gün çift, bir gün tek antrenman yaptıklarını söyledi.

Havanın sıcak ve nemli olmasının oyuncuları etkilediğini aktaran Taşkın, 13 Temmuz'a kadar Sakarya'da çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Taşkın, Sakarya'nın ardından Bolu'da daha serin havada iki etap halinde antrenman yapmayı hedeflediklerini belirtti. Taşkın, geçen sezondan, ellerinde kıymetli bir iskelet kadro kaldığını dile getirdi.

"Bunun üzerine de yine değerli, kıymetli, bu ligin oyuncularını almaya çalışıyoruz. Çok uçuk paralar vererek değil, doğru ücretler ödeyerek dengeyi de bozmadan takım kurmaya çalışıyoruz. Doğru bir kadro mühendisliği oluyor diye düşünüyorum."

Taşkın, yönetimle istişare halinde olduklarını ve doğru işler yapmaya çalıştıklarını kaydederek, şu ana kadar gerçekleştirilen transferlerin olumlu olduğunu, oyuncuların takıma çabuk adapte olduğunu vurguladı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Taşkın, takıma 2-3 oyuncu daha almayı planladıklarını, her mevkiye ikişer oyuncu gelmesinin ardından transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi. (AA)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *