Çorum
Hafif kar yağışlı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2732 %-0.01
50,3953 %0.37
Ara
Kesin Karar Gündem ‘Semt Pazarlarında Vatandaşın Yanındayız’

‘Semt Pazarlarında Vatandaşın Yanındayız’

‘Semt Pazarlarında Vatandaşın Yanındayız’

Çorum Belediyesi, semt pazarlarında vatandaşların güvenli ve rahat alışveriş yapabilmesi için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ücretsiz pazar servisi ile halkın ulaşımını kolaylaştıran belediye, ürün denetimleri ve tartı kontrol noktaları ile pazar yerlerinde kaliteyi ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Çorum Belediyesi olarak halkımızın yanındayız" diyerek, semt pazarlarında her gün belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve vatandaşların güvenli alışveriş ortamından sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin semt pazarlarında denetimlerine devam ettiğini kaydeden Başkan Aşgın, “Zabıta ekiplerimiz, vatandaşların mağdur olmaması ve haksız kazançların önlenmesi amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürmektedir. Semt pazarlarında gerçekleştirdiğimiz denetimler, hemşehrilerimizin satın aldığı ürünlerin eksik tartılıp tartılmadığı kontrol edilmektedir. Ayrıca, eksik tartı veya hileli işlem yapan satıcılar hakkında cezai işlem uygulanmaktadır. Halkımızın güvenli ve adil bir ticaret ortamında alışveriş yapması bizim önceliğimizdir. Semt pazarlarında düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyor ve vatandaşlarımızın haklarını korumak için gerekli önlemleri alıyoruz.” dedi.

Ücretsiz pazar servisi hizmetinin de devam ettiğini belirten Başkan Aşgın “Semt pazarlarının kurulduğu alanlarda, pazar alışverişinden sonra eve dönen vatandaşların en büyük sorun olan taşıma sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla Ücretsiz Pazar Servisi uygulamamızı başlatmıştık. Pazardan alışveriş yapan hemşehrilerimiz, servislerimizle belirlenen güzergahlardan evlerine kadar bırakılmaktadır” dedi.

[gallery size="medium" link="file" ids="227696,227697,227698,227699,227700,227701"]

MUHABİR: Zehra Sayıl
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *