Çorum
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,9985 %0,28
48,7435 %0,48
Ara
Kesin Karar Siyaset CHP İl Kongresinde Tahtasız’dan Mücadele Vurgusu

CHP İl Kongresinde Tahtasız’dan Mücadele Vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum 39. Olağan İl Kongresinde konuşan Milletvekili Mehmet Tahtasız partisinin mücadelesinin nedenlerini sıralayarak iktidarı hedef aldı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, CHP'nin neden mücadele ettiğini anlattı. Türkiye genelinde devam eden il kongrelerinden birleşerek ve güçlenerek çıkacaklarını belirten Tahtasız, yürüttükleri mücadeleye aynı kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Tahtasız, mücadelenin nedenlerini sıralarken şunları söyledi:

Bizim mücadelemiz 7 milyon çocuk yatağa aç girmesin diye. Bizim mücadelemiz 24 milyona ulaşan icra dosyası nedeniyle ocaklar sönmesin diye. Bizim mücadelemiz sosyal yardım alan 20 milyon vatandaşımız kimseye muhtaç olmasın diye.

Gençleri uyuşturucu ve kumar batağından kurtarmak için de mücadele ettiklerini belirten Tahtasız, son olarak iktidarı hedef aldı ve “Bizim mücadelemiz halkımızı derin bir yoksulluk içine iten, ülkede hukuku bitiren, adaleti yok eden bu zulüm iktidarından kurtulmak" ifadelerini kullandı.

MUHABİR: Cemal Akyol
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *