Çorum
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0064 %0.06
55,6448 %-0.17
Ara
Kesin Karar Siyaset ‘Ortak Problem Hayat Pahalılığı’

‘Ortak Problem Hayat Pahalılığı’

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, Çorum’da Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek halkın nabzını yokladı. Pazarda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden, sorun ve taleplerini dinleyen Kazım Yücel, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun selamlarını ileterek İYİ’lerin iktidarı için destek istedi.

Bahri Boratay Ertan
MUHABİR

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, Çorum’da Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek halkın nabzını yokladı.
Pazarda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden, sorun ve taleplerini dinleyen Kazım Yücel, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun selamlarını ileterek İYİ’lerin iktidarı için destek istedi.


Beraberinde İl Başkanı Hakan Tekercioğlu, ilçe başkanları ve İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumartesi Pazarı’nı ziyaret eden GİK Üyesi Kazım Yücel, vatandaşların ortak probleminin alım gücünün düşüklüğü, hayat pahalılığı ve giderlerin fazlalığı olduğuna şahitlik etti.


Pazar gezisiyle ilgili bir değerlendirme yapan Yücel, “Çorum’un en kalabalık pazarlarından birinde esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik.
Sahada gördüğümüz tablo açık, vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılar altında her geçen gün daha fazla zorlanıyor.


Esnafımızın, emeklimizin, çalışanımızın ve dar gelirli vatandaşlarımızın geçim mücadelesine bizzat kulak verdik.
Aynı cümleyi birçok vatandaşımızdan duyduk:
“Geçinmek artık çok zor. Bir an önce sandık gelsin, kararımızı verelim.”


Bizler de halkımızın sesini dinlemeye, sorunlarını gündeme taşımaya ve çözüm için çalışmaya devam edeceğiz.
Çorum’un sesi, milletin sesi bizim yol haritamızdır” ifadesini kullandı.


Vatandaşlar, İYİ Parti heyetine yoğun ve sıcak ilgi gösterirken, karşılaştıkları problemleri aktarma fırsatı buldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *