Çorum
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
Ara
Kesin Karar Siyaset Yeni Parti Sahaya İndi

Yeni Parti Sahaya İndi

Yeni Parti Çorum Teşkilatı, saha ziyaretlerini; Çorum Ticaret Borsası, Buğday Pazarı ve Hal ile başlattı. Özgür Özel’in liderliğinde kurulan Yeni Parti, Çorum’da sahaya inerek esnafın ve tüccarın derdini dinledi, sorunlara yönelik çözüm önerilerini ele aldı.

Bahri Boratay Ertan
MUHABİR

Yeni Parti Çorum Teşkilatı, saha ziyaretlerini; Çorum Ticaret Borsası, Buğday Pazarı ve Hal ile başlattı.
Özgür Özel’in liderliğinde kurulan Yeni Parti, Çorum’da sahaya inerek esnafın ve tüccarın derdini dinledi, sorunlara yönelik çözüm önerilerini ele aldı.


Yeni Parti İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez ilçe Başkanı Hamdullah Uğur Yağmur, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, sabah saat 05.00’de buğday pazarı ile sebze meyve halini ziyaret etti.


Esnafın, tüccarın ve üreticilerin sorun ve taleplerini dinleyen Yeni Parti heyeti, partinin çözüm önerilerini anlatarak esnafın, emekçinin, üreticinin ve ticaret erbabının yanında olduklarını vurguladı.


Buğday Pazarı ziyareti sırasında Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’ı ziyaret eden Yeni Parti heyeti, sorun ve taleplere ilişkin bilgi aldı.
Borsa’da alım-satım faaliyetlerini inceleyen Yeni Parti İl Başkanı Solmaz ve Merkez İlçe Başkanı Yağmur, tahıl fiyatlarını değerlendirerek üreticinin emeğinin karşılığını alamadığını savundu.


Sebze meyve halini de ziyaret eden Yeni Parti heyeti, üreticilerle ve tüccarlarla sohbet etti.


Yeni Parti İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Merkez İlçe Başkanı Hamdullah Uğur Yağmur, emekten, üreticiden, alın terinin karşılığını vermekten yana bir politika üreteceklerini, her şart ve koşulda esnafın, çiftçinin, tüccarın yanında yer alacaklarını, toplumun tüm kesimlerinin rahat ve huzur içerisinde yaşayabileceği bir sistemi oluşturma gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *