Çorum
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,4571 %0.03
49,5661 %0.38
Ara
Kesin Karar Spor 15. Haftanın Panoraması

15. Haftanın Panoraması

Kırmızı-Siyahlıların son sezonların en ağır yenilgisini aldığı haftadan, birçok sürpriz sonuç ve ilginç anlar da çıktı. Özellikle ilk beş sıradaki takımları karşı karşıya getirmesi ile sonuçları merakla beklenen maçlara sahne olan haftada ayrıca galibiyeti bulunmayan iki takımı da karşı karşıya geldi ve bu maçtan da galip çıkmadı.

Trendyol 1. Lig'de 15. hafta, 28 Kasım Cuma günü Amed SF-Esenler Erokspor maçıyla başlarken, 1 Aralık Pazartesi günü oynanan Adana Demirspor-Hatayspor maçı ile tamamlandı. Lider Pendikspor, konuk ettiği Manisa FK'yi 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Arca Çorum FK ise Bodrum FK'ye 4-0 yenilerek ilk kez iki hafta üst üste mağlubiyet alırken, beşinci sıradan altıncı sıraya geriledi. Kırmızı-Siyahlıların ikinci sıra ile arasındaki puan farkı ise 5'e yükseldi.

Haftada toplam 27 gol atıldı. Atılan bu gollerin 19'unu ev sahibi takımlar kaydederken, sekizini deplasman takımları attı. Ev sahibi takımlar, bu hafta oynanan 10 maçın 6'sını kazanmayı başardı, iki maç ise berabere bitti. Haftanın en gollü maçı, altı golle Adana Demirspor ile Hatayspor arasında 3-3 berabere biten mücadele oldu. Haftanın en farklı kazanan takımları, 4-0'lık skorlarla Erzurumspor FK ve Bodrum FK oldu. Haftada golsüz biten bir karşılaşma yaşanmazken; Sakaryaspor, Boluspor, Çorum FK ve Adana Demirspor maçlarını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Pendikspor, Manisa FK'yi 2-0 yenerek kalesini gole kapatma serisini beş maça çıkardı ve zirvede avantaj sağladı. Bandırmaspor'un yedi maçlık yenilmezlik serisi ise Sarıyer karşısında 1-0'lık skorla son buldu. Servet Çetin'in takımı Sarıyer, bu galibiyetle haftanın sürprizini gerçekleştirdi. Esenler Erokspor'u geriye düştüğü maçta 2-1 yenen Amed SF yükselişe geçerken, Çorum FK'yi farklı yenen Bodrum FK de haftanın avantajlı takımlarından oldu.

Henüz galibiyeti bulunmayan iki takımı karşı karşıya getiren Adana Demirspor-Hatayspor maçı 3-3 bitince, iki takım da 15 hafta geçmesine rağmen üç puanla tanışamamış oldu. Sakaryasporlu Caner Erkin, bu maçta da kırmızı kart görerek takımını bir kez daha eksik bıraktı ve takımının puan kaybetmesine neden oldu.

15. Haftanın Panoraması 1
1 / 2
15. Haftanın Panoraması 2
2 / 2
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *