Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında bu akşam sahasında kritik bir randevuya çıkacak olan Arca Çorum Fk’de teknik direktör Uğur Uçar’ın Bandırmaspor mücadelesine oranla ilk 11 kurgusunda biri zorunlu üç önemli değişikliğe gitmesi bekleniyor.
Savunma hattında kart cezalısı olması sebebiyle takımı yalnız bırakacak olan Sinan Osmanoğlu’nun yokluğunda formayı Attamah’a teslim etmeye hazırlanan Uçar'ın sağ bek pozisyonunda ise Kerem Kalafat’ın yerine Üzeyir Ergün’e görev vermesi bekleniyor.

Hücum hattında ise bitiriciliği artırmak amacıyla Braian Samudio’yu kulübeye çekerek ileri uçta Thiam ile gol aramayı planlayan kırmızı siyahlı ekip kalede tecrübeli eldiven İbrahim Sehic’in yer alması beklenen kadroda savunma dörtlüsünün Üzeyir Ergün, Attamah, Arda Hilmi Şengül ve Erkan Kaş’tan oluşması öngörülüyor. Orta sahada Serdar Gürler, Fredy, Pedrinho, Burak Çoban ve Ahmed Ildız ile sahaya yayılacak olan temsilcimizin gol yollarındaki en büyük umudu ise Thiam olacak.