Çorum
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7751 %0.02
51,7956 %0.36
Ara
Kesin Karar Spor Çorum FK Tribünlerine Bir Ceza Daha Yolda

Çorum FK Tribünlerine Bir Ceza Daha Yolda

Trendyol 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan 25.hafta müsabakalardaki çeşitli kural ihlalleri nedeniyle aralarında Arca Çorum FK’nin de bulunduğu çok sayıda kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Kendi sahasında İstanbulspor’u konuk eden Arca Çorum FK taraftarlarının gerçekleştirdiği çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra statta meydana gelen saha olayları gerekçesiyle disiplin radarına girdi. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan incelemeler neticesinde kırmızı siyahlı kulübün Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. ve 53. maddeleri uyarınca yargılanacağı kaydedildi.
Öte yandan Alagöz Holding Iğdır FK Ümraniyespor müsabakasında tribünlere usulsüz seyirci alınması nedeniyle kurula gönderilen bir diğer ekip oldu. Kulüp bünyesinde görev yapan Sezar Tekçe ve Sıddık Kıyga’nın da talimatlara aykırı hareketleri sebebiyle 17 Şubat tarihi itibarıyla tedbirli olarak sevk edildikleri vurgulandı. Saha içi ihlallerde ise Bandırmaspor forması giyen Amidou Badji Serikspor maçındaki kural dışı hareketi dolayısıyla tedbirli olarak disipline gönderilen isimler arasında yer aldı.
Ligin diğer karşılaşmalarında yaşanan olaylar da disiplin raporlarına yansıdı. Amed Sportif Faaliyetler saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, Özbelsan Sivasspor ise kötü tezahürat eylemleri nedeniyle PFDK’ye gönderildi. Pendikspor kulübünün ise Sarıyerspor müsabakasında yedi futbolcusunun sarı kart görmesi üzerine takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle sevk edildiği dikkat çeken bilgiler arasında yer aldı. Kurumsal işleyiş çerçevesinde yapılan bilgilendirmede tüm sevklerin ilgili disiplin maddeleri ışığında titizlikle değerlendirileceği dile getirildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *