Çorum
Açık
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0992 %0.07
51,1094 %-0.21
Ara
Kesin Karar Spor Genç Milli Oyuncu Antalya Yolcusu

Genç Milli Oyuncu Antalya Yolcusu

Arca Çorum FK bünyesinde bulunan ve gelişimini sürdürmesi amacıyla kiralık olarak Ankara Demirspor forması giyen Hasan Ege Akdoğan, U18 Millî Takımı’nın UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur maçları aday kadrosuna davet edilerek Antalya yolculuğuna hazırlanmaya başladı.

Arca Çorum FK bünyesinde bulunan ve gelişimini sürdürmesi amacıyla kiralık olarak Ankara Demirspor forması giyen Hasan Ege Akdoğan, U18 Millî Takımı’nın UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur maçları aday kadrosuna davet edilerek Antalya yolculuğuna hazırlanmaya başladı.
Antalya’nın ev sahipliği yapacağı ve 24-30 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva öncesinde kadrodaki yerini alan genç yeteneğin, forvet hattındaki performansıyla teknik direktör Veli Kavlak’ın güvenini kazandığı kaydedildi. Ay yıldızlı gençlerin 17 Mart Salı günü saat 18.00’de Antalya’da bir araya gelerek The Sense De Luxe Otel’de kampa girecek.
B Ligi 1. Tur mücadelesinde sırasıyla Cebelitarık, Ermenistan ve Kosova ile kritik randevulara çıkacak olan millîlerin, grubunu lider tamamlaması durumunda gelecek sezon devlerin yer aldığı A Ligi'ne yükselme hakkı kazanacak.

Avrupa’nın dev kulüpleriyle aynı kadroda
Aday kadroda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Türkiye'nin köklü ekiplerinin yanı sıra Ajax, PSV Eindhoven, Bayer Leverkusen ve Köln gibi Avrupa futbolunun önemli merkezlerinden gelen oyuncuların yer alıyor.
Turnuvanın 24 Mart’ta başlayacağını hatırlatan teknik heyet, genç futbolcuların sergileyeceği azmin Türkiye’yi A Ligi’ne taşıyacak güçte olduğunu ifade etti.
 

Genç Milli Oyuncu Antalya Yolcusu 1
1 / 1
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *