Süper Lig'in açılış haftasında Arca Çorum Futbol Kulübü ile yeşil zeminde kozlarını paylaşacak olan Galatasaray yeni sezon çalışmaları kapsamında oynadığı iki hazırlık müsabakasında kalesinde beş gol görerek sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren sarı kırmızılı ekip çıktığı dostluk maçlarında skor üretmekte zorlandı. 24 Temmuz tarihinde İtalya ligi ekiplerinden AC Monza ile karşı karşıya gelen İstanbul temsilcisi sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.
Monza maçının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılılar 27 Temmuz tarihinde bir diğer İtalyan temsilcisi Venezia FC karşısına çıktı. Eksiklerini gidermek ve takımın son durumunu görmek isteyen teknik heyetin farklı denemeler yaptığı mücadelede Galatasaray rakibine 3-0 ile boyun eğdi.
Ligin ilk haftasında Arca Çorum FK ile oynanacak kritik karşılaşma öncesinde çıkılan bu iki hazırlık maçında rakip fileleri sarsamayan ve defansta sorunlar yaşayan takımın form durumu spor kamuoyunda merak uyandırdı.
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *