Çorum
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,4890 %0,23
48,5421 %0,43
Ara
Kesin Karar Spor Oğulcan ve Aleksic İlk Kez İlk 11’de

Oğulcan ve Aleksic İlk Kez İlk 11’de

Arca Çorum FK’nin yeni Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, takımın başında çıktığı ilk maç olan Serikspor mücadelesinde kadroda değişikliğe gitti. Genç teknik adam, takımın yeni ve flaş transferleri Oğulcan Çağlayan ve Aleksic’e bu sezon ilk kez ilk 11’de şans verdi.

Transfer döneminin son günlerinde kadroya katılan ve Vanspor ile İstanbulspor maçlarında sonradan oyuna dahil olarak takıma ısınan iki yıldız oyuncu, taraftarın da istediği ve beklediği şekilde Kırmızı-Siyahlı formayla ilk kez bir maça 11'de başlamış oldu.

Orta sahada görev alan Aleksic, sergilediği performansla maçın en iyilerinden biri olarak öne çıktı. 8,2'lik yüksek bir reyting alan başarılı oyuncu, 83 dakika sahada kalırken yerini Ferhat Yazgan’a bıraktı. Hücum hattında görev yapan Oğulcan Çağlayan ise 90 dakika boyunca mücadele etti ve maçı 6,7’lik reyting ile tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *