Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3752 %0.03
45,5897 %0.11
Ara
Kesin Karar Gündem Sungurlu Belediyesi, OSB’nin Beşte Birine Ortak Oldu

Sungurlu Belediyesi, OSB’nin Beşte Birine Ortak Oldu

Sungurlu Belediyesi, OSB’nin Beşte Birine Ortak Oldu

Sungurlu Belediyesinin, Organize Sanayi Bölgesi’ne yüzde 20 hisse oranında ortak olması Çorum İl Genel Meclisinde yapılan toplantıda oy birliğiyle kabul edildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve MHP Çorum İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte İl Genel Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis toplantısına katıldı.

Başkan Muhsin Dere "Alınan kararın Sungurlu'muz nezdinde, Çorum'umuza hayırlar getirmesini diliyor, bu süreçte desteklerini esirgemeyen MHP Genel Sekreter Yardımcımız ve Çorum Milletvekilimiz Vahit Kayrıcı başta olmak üzere AK Parti ve CHP Çorum Milletvekillerine, İl Genel Meclisi Gruplarına, İl Başkanımız Sn. Mehmet İhsan Cıplak’a, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Fatih Temur'a, her zaman yanımızda olan MHP İl ve İlçe Teşkilatlarımıza ve bugün bizlere destek veren Sungurlu AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi sunuyorum.”

[gallery link="file" size="medium" ids="281106,281105,281104,281103"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *