Çorum
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,1901 %0.13
54,0262 %-0.07
Ara
Kesin Karar Sungurlu Hafızlık Öğrencilerinin Heyecanına Ortak Oldu

Hafızlık Öğrencilerinin Heyecanına Ortak Oldu

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere ilçedeki hafızlık kuran kursu öğrencileri tarafından belediyeye ait mesire alanında organize edilen piknik programına katılarak çocukların sevincine ortak oldu. İlçenin önemli sosyal alanlarından biri olan tesiste gerçekleştirilen etkinlikte idareciler ve din görevlileri gençleri yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi
Kaynak

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere ilçedeki hafızlık kuran kursu öğrencileri tarafından belediyeye ait mesire alanında organize edilen piknik programına katılarak çocukların sevincine ortak oldu.
İlçenin önemli sosyal alanlarından biri olan tesiste gerçekleştirilen etkinlikte idareciler ve din görevlileri gençleri yalnız bırakmadı. 

Düzenlenen kaynaşma organizasyonuna İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, Müftülük Şube Müdürü Hidayet Türkel, Hafızlık Kuran Kursu Müdürü Samet Seloğlu ile kurs hocaları Ahmet Özen, Musa Güccan, Celil Ağca ve Muhammet Talha Korkmaz katılım sağladı.

Doğayla iç içe bir ortamda açık havanın tadını çıkaran öğrenciler gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken protokol üyeleri de gençlerle yakından ilgilenerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.


Mesire alanında kıymetli çocuklarla beraber olmanın tarifi imkansız bir mutluluk verdiğini dile getiren ve gençlerin ülkenin yarınları için taşıdığı değere işaret eden Dere "Cenab-ı Allah, istikbalimizin teminatı bütün yavrularımızı korusun, onlara hayırlı ömürler versin" dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *