Çorum
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,7040 %0,23
48,7270 %0,44
Ara
Kesin Karar Sungurlu Sungurlu’ya 300 Konut Daha

Sungurlu’ya 300 Konut Daha

Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, sosyal konut hamlesi kapsamında ilçeye 300 yeni TOKİ konutu yapılacağını duyurdu. Dere, bu yatırımın sevindirici olduğunu ancak savunma sanayi merkezi haline gelen ilçe için daha fazla konuta ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Başkan Muhsin Dere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığı tarafından Çorum'a yapılacak toplam 2 bin 700 konutluk projenin 300'ünün Sungurlu'ya ayrıldığını açıkladı. Dere, bu önemli yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, bakanlara, milletvekillerine ve TOKİ Başkanına ilçe adına teşekkür etti.

“Yeterli Değil”

Yatırımın Sungurlu için çok önemli olduğunu belirten Başkan Dere, ilçenin gitgide bir savunma sanayi ve ihracat merkezi haline geldiğini, bu nedenle 300 konutun dahi ileride yeterli olmayacağını vurguladı. Dere, bu sosyal konut projelerinin devamının planlanması için çalışmaların ivedilikle yapılması gerektiğinin altını çizerek, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. 

Sungurlu’ya 300 Konut Daha 1
1 / 3
Sungurlu’ya 300 Konut Daha 2
2 / 3
Sungurlu’ya 300 Konut Daha 3
3 / 3
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *