Tahtasız, Zehir'in eleştiri ve önerileri yapıcı bir şekilde dinlediğini, sorunlara çözüm odaklı yaklaştığını ve halk sağlığını her şeyin önünde tuttuğunu belirterek, misafirperverliği için teşekkür etti.

Uzman Doktor Eksikliği: Çorum merkez ve ilçelerindeki uzman doktor eksikliğinin giderilmesi gerektiği.

Randevu Sorunu: Hastanenin "randevu sorunu kalmadı" açıklamalarına rağmen, vatandaşların randevu bulmakta zorlandığı, bazı bölümlerde 1 ay sonrasına randevu verildiği, hasta yığılmalarının önlenmesi için daha hassas davranılması gerektiği.

Görüntüleme Hizmetlerindeki Yoğunluk: MR ve ultrason çekimlerindeki yoğunluğun devam ettiği, vatandaşlara 40 gün sonraya MR randevusu verildiği.

Hekimlere Mobbing İddiası: Hastanede eksik doktorla çalışıldığı ve özveriyle görev yapan doktorlara mobbing yapıldığı iddiaları nedeniyle bazı doktorların görevden ayrıldığı.

Mimar Sinan Sağlıklı Hayat Merkezi Yakında Açılıyor Mimar Sinan Sağlıklı Hayat Merkezi Yakında Açılıyor

Tıp Fakültesi Binası: Tıp Fakültesi öğrencilerinin liseden dönüştürülen binada eğitim gördüğü, Morfoloji binasının yapım çalışmalarının hızlandırılması gerektiği.

Yavruturna Sağlık Kompleksi: Yavruturna Mahallesi'nde yapımına başlanan ve birçok önemli sağlık birimini bünyesinde barındıracak olan yeni sağlık kompleksinin bir an önce tamamlanması gerektiği.

Tahtasız, İl Sağlık Müdürü Zehir'den bu konularda gayret göstereceklerinin sözünü aldığını belirtti.

Kaynak: Cemal Akyol