Çorum
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2852 %0.22
50,2803 %0.06
Ara
Kesin Karar Ulusal Trafiği Tehlike Sokan Şahıslara Ceza Yağdı

Trafiği Tehlike Sokan Şahıslara Ceza Yağdı


Trafiği Tehlike Sokan Şahıslara Ceza Yağdı

Kayseri’de trafikte seyir halinde olan üstü açık arabadan sarkarak trafiği tehlikeye sokan şahıslara ceza yağdı. Otomobil trafikten men edilirken, sürücüye 3 bin 576, yolculara ise bin 380 TL ceza uygulandı.
Çorakçılar Mahallesi Şehit Miralay Nazım Bey Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir otomobili görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Üstü açık otomobilde tek bacakları dışarda seyreden 2 kişi, yürekleri ağza getirdi. Tehlikeye aldırış etmeden hızla giden otomobilde kimi zaman tehlikeli hareketler de yapan şahıslar bir başka sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Otomobil, bir süre sonra gözden kayboldu.
Kayseri polisi gerekeni yaptı
Öte yandan, seyir halinde olan üstü açık arabadan sarkarak trafiği tehlikeye sokan şahıslara ceza yağarken, otomobil de bağlanarak trafikten men edildi. Ekipler tarafından sürücüye 3 bin 576, yolculara ise bin 380 TL ceza yazılırken, sürücüye ’trafiği tehlikeye sokmak’ suçundan ve 4 ayrı maddeden savcılık tarafından işlem başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *