
TFF 2. Lig Play-Off’ta mücadele eden 24Erzincanspor, İskenderunspor ve Bucaspor 1928’e para cezası verildi. TFF 2. Lig Play-Off yarı finalinde Şanlıurfaspor ile karşılaşan 24Erzincanspor ile yine yarı finalde karşılaşan İskenderunspor ve Bucaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti. Kulüplerin cezaları belli oldu. TFF’den yapılan açıklamada şöyle denildi:
24Erzincanspor Kulübünün, Şanlıurfaspor ile oynanan müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada 24Erzincanspor Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada 24Erzincanspor Kulübü kaleci antrenörü Emin Sarı’nın, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle üç resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin 600 TL para cezası ile cezalandırılmasına, İskenderunspor A.Ş.’nin, Bucaspor 1928 ile oynanan müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İskenderunspor A.Ş. görevlisi Nuh Naci Eryaşar’ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Bucaspor 1928 Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”
Şanlıurfa’ya Ceza YoldaÖte yandan yine Şanlıurfa’da oynanan 24Erzincanspor maçıyla ilgili Şanlıurfaspor, PFDK’ye sevk edildi. TFF’den yapılan açıklamada maçta yaşanan saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve usulsüz seyirci alınması nedeniyle sevkin yapıldığı bildirildi. (Sümeyra Özdoğan)