Çorum
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,8299 %0.11
46,8227 %-0.63
Ara
Kesin Karar Ulusal AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti

TOKAT (AA) - AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti.

AK Parti Tokat İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı makamında ziyaret ederek, Tokat genelindeki devam eden ve planlanan DSİ yatırımları hakkında kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyarette, Tokat DSİ 72. Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personel sayısının artırılması, kurumun ekipman parkının daha verimli hale getirilmesi ve sahadaki çalışmaların hızlandırılması için gerekli desteğin sağlanması konuları ele alındı. Ayrıca, halen devam eden projelere gerekli ödeneklerin artırılması ve yatırım programına alınan 210 bin dekar alanı kapsayan Kazova Sulama Projesi, Turhal ve Tokat Merkez İçme Suyu projelerinin ihale süreçlerinin hızlandırılmasının yanı sıra Tokat genelinde devam eden toplamda 54 milyar TL'lik 157 yatırım için fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Arslan'ın görüşlerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 

"Tokat'ımızın her ilçesine hizmet götürmek, suyla ilgili projeleri hızlandırmak ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için AK Parti milletvekilleri olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz. DSİ ile iş birliğimizi sürdürüyor, gerekli tüm talepleri ısrarla takip ediyoruz. Eser ve hizmet siyasetinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, ilimizde yapılan yatırımlara desteklerinden dolayı Sayın Genel Müdürümüze hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *