Çorum Yorgancılar Çeyizlik Eşya Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi 5 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından oda üyelerine yönelik kapsamlı bir teşekkür ve Ramazan Bayramı ziyareti programı başlattı.

Seçim sürecinin ardından birlik ve beraberlik mesajı veren Çerikçi kendisine oy veren ya da vermeyen tüm üyeleri ayrım gözetmeksizin iş yerlerinde ziyaret ediyor. Oda içerisinde dayanışma ve kaynaşmayı artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilen ziyaretlerde esnafın talep ve önerileri dinlenirken sektörün mevcut durumu ile geleceğine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuluyor.

Genel kurul sürecinin demokratik bir olgunluk içerisinde gerçekleştiğine dikkat çeken Çorum Yorgancılar Çeyizlik Eşya Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi "5 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında, odamız üyelerinin büyük desteğiyle yeniden bu göreve layık görülmenin gururunu yaşıyoruz.

Bu süreçte bizlere destek veren ya da vermeyen tüm üyelerimiz bizim için kıymetlidir. Bu anlayışla üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek hem teşekkürlerimizi ilettik hem de Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma imkanı bulduk" ifadelerini kullandı.

Üyelerle kurulan birebir iletişimin önemini vurgulayarak ziyaretlerde esnafın karşılaştığı sorunları ve beklentileri yakından takip ettiklerini dile getiren başkan "Odamızın temel amacı üyelerimizin haklarını korumak, sorunlarına çözüm üretmek ve sektörümüzü daha ileriye taşımaktır. Bu doğrultuda tüm üyelerimizin görüşleri bizim için yol gösterici olacaktır" dedi.