Çorum
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,2855 %0.09
46,8728 %-0.14
Ara
Kesin Karar Ulusal Kazada ölen genç toprağa verildi

Kazada ölen genç toprağa verildi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, bir genç yolun karşısına geçerken meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Olay, dün akşam saatlerinde Karabük-Safranbolu karayolu üzerindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda yaşandı. 21 yaşındaki Emirhan Güneri, Fatih O. tarafından yönetilen 34 FTH 069 plakalı Audi marka aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç için Safranbolu Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından Güneri, aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Güneri'nin aile üyeleri, yakın arkadaşları ve birçok vatandaş katıldı.

Cenaze Töreni Detayları

Safranbolu Merkez Camii'nde gerçekleştirilen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Genç yaşta hayata veda eden Emirhan Güneri için kılınan cenaze namazına ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Kara da katıldı. Törende, Emirhan’ın hayatına ve kişiliğine dair duygu dolu anılar paylaşıldı. Konuşmalar sırasında arkadaşları, onun ne kadar sevgi dolu bir insan olduğunu ve çevresindekilerle kurduğu sıcakkanlı ilişkileri aktardı. Tüm katılımcılar, Emirhan’ın hatırasını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verdiler. Tören, saygı duruşu ve dualarla sona erdi.

Kaza ile İlgili Bilgiler

Kaza, genç Emirhan Güneri’nin karşıya geçiş yaptığı esnada meydana geldi. Olay anında Fatih O. kontrolündeki Audi marka otomobil, hızla geçtiği yol üzerinde Emirhan’a çarptı. Kaza sonrasında acil sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti, ancak ne yazık ki Emirhan'ın hayata döndürülmesi mümkün olmadı. Güneri’nin ani kaybı, ailesi ve arkadaşları üzerinde büyük bir etki yarattı. Trafik kazalarının önlenmesine yönelik alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getiren bu olay, toplumda tartışmalara yol açtı. Yetkililer, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizerken, bu tür kazaları azaltmak için gerekli önlemlerin artırılması gerektiğini vurguladılar.

MUHABİR: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *