Çorum
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5598 %0.06
49,6129 %0.09
Ara
Kesin Karar Ulusal SBB Meclisi, 57 maddeyi gündeme aldı

SBB Meclisi, 57 maddeyi gündeme aldı

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Meclisi Aralık ilk toplantısında toplam 57 madde gündeme alınarak ilgili komisyonlara havale edildi. 
SBB Meclisi Aralık ayı toplantısının ilk birleşimi, Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında meclis binasında yapıldı. Toplantıda 39 gündem, 6 gündem dışı ve 12 gündem önerisi olmak üzere toplam 57 madde ele alındı. 
Komisyonlara havale edilen maddeler arasında mezar yeri fiyat tarifesinin yanı sıra 2026 yılında uygulanması talep edilen SBB daire başkanlıklarına ait ücret tarifeleri, sokak isim değişiklikleri, ek bütçe talepleri, vergi ve SGK borçlarına karşılık arsa satış yetkisi, imar uygulamaları ve mali konuları içeren maddeler de oy birliği ile kararlaştırılarak daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. 

Samsunlu şehidin adı baba ocağındaki sokağa verilecek 
İlgili komisyonlara havale edilen maddeler arasında Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’ndan meclise sunulan Vezirköprü ilçesi Mezraa Mahallesi’nde bulunan Merkez 20 Sokak’ın adının "Şehit Ulaştırma Er Cihat Şengil Sokak" olarak değiştirilmesi maddesi de yer alıyor. Teklif meclisten geçerse Mersin’in Mut ilçesinde askerlerin sevk edildiği sivil otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Ulaştırma Er Cihat Şengil’in adı baba ocağının bulunduğu sokakta yaşatılacak. 
Aralık ayı komisyon toplantısı 10 Aralık Çarşamba, meclis toplantısı ise 12 Aralık Cuma günü yapılarak maddeler karara bağlanacak. 
 

sbb-meclisi-57-maddeyi-gundeme-aldi

sbb-meclisi-57-maddeyi-gundeme-aldi

MUHABİR: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *