Çorum
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1901 %0.22
47,1146 %0.08
Ara
Kesin Karar Ulusal Vezirköprü Motosiklet Festivali düzenlendi

Vezirköprü Motosiklet Festivali düzenlendi

SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Vezirköprü Motosiklet Sporları Kulübü (VEMOK) tarafından Vezirköprü Motosiklet Festivali'nin (MOTOFEST) bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

Festival, ilçe merkezinde motosikletçiler tarafından oluşturulan kortejle başladı. Kortej, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’ün de katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan başlayarak Vezirsuyu Tabiat Parkı'nda son buldu.

Vezirsuyu Tabiat Parkı'nda kurulan kamp alanında devam eden etkinliklerde katılımcılar çeşitli oyunlarla ve konserlerle eğlendi.

VEMOK Başkanı Serkan Ersoy, birçok ilden motosiklet kulüpleri ve motosikletseverlerin bir araya geldiğini belirterek, "Geçen yıl devam edeceğiz demiştik, bu yıl devam ettirebildiğimiz için mutluyuz. Festivalimizle Vezirköprü’müzün tanıtımına ve turizmine katkı sağlayabilmeyi hedefliyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *