Çorum
Hafif yağmur
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4898 %0
51,4150 %-0.36
Ara
Kesin Karar Ulusal Ümraniye’de Uyuşturucu Bağımlısı Oturduğu Konutu Ateşe Verdi

Ümraniye’de Uyuşturucu Bağımlısı Oturduğu Konutu Ateşe Verdi

Ümraniye’de Uyuşturucu Bağımlısı Oturduğu Evi Ateşe Verdi

Ümraniye’de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, eşiyle tartışması sonucu evini ateşe verdi. Olay sonrası evi yakan şahıs gözaltına alındı.
Olay, saat 11.30 sıralarında Huzur Mahallesi’nde bulunan tek katlı bir gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Serkan G. eşiyle tartışması sonucu evi ateşe verdi. Alevlerin kısa sürede bütün gecekonduyu sarması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan gecekonduya müdahale ederek alevleri güçlükle söndürdü. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle evi yaktığı iddia edilen Serkan G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sonrası yaralanan olmazken polis ekipleri binanın etrafına şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.
Olay sonrası konuşan Serkan G.’nin kardeşi bir vatandaş ise "Abim Serkan, ailesini rehin almış. Ondan sonra evi yakmış gitmiş. Şu anda evde kimse yok" dedi.
Yaşanan olay sonrası konuşan ismi öğrenilemeyen bir vatandaş ise "Bıçağı kendine dayadı, ondan sonra evi yaktı. Evi ateşe verdi. Kendisini polisler kelepçe ile götürdü, gözaltına alındı. Kendisi uyuşturucu bağımlısı" dedi.







KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *