Valiye Kudüs ve Mescid’i Aksa Kitabı Hediye Ettiler

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Fatih Okumuş ve Eğitim-Bir-Sen Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı İlhan Akbaş, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı ziyaret ederek "Bir Bilenle Bilge Nesil" projeleri kapsamında öğrencilere ulaştıracakları "Tarihte Kudüs ve Mescid-i Aksa" kitabını hediye etti.

Eczacı Odası’ndan Tıp Bayramı Ziyaretleri Eczacı Odası’ndan Tıp Bayramı Ziyaretleri

Çorum Valiliği yaptığı açıklamada Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim-Bir-Sen ve Genç Memur-Sen'in paydaş olduğu proje kapsamında bin öğrencinin 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 406 sayfalık “Tarihte Kudüs ve Mescid-i Aksa” kitabını okuyacağı anlatılırken sonrasında kitabı okuyan öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte tahlil yapacaklarını, okumuş oldukları bilgiler ışığında kompozisyon yazarak süreci tamamlayacakları belirtildi.

Fatih Okumuş değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere ödül vereceklerini duyurdu.

Çorum Valisi Zülkif Dağlı ise “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesine Valilik olarak destek verdiklerini belirterek, eğitimle ilgili yapılan ve yapılacak olan her projenin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Dağlı projeye katılacak olan öğrencilere başarılar dileyerek, projenin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Muhabir: Zahide Yasemin Özden