Çorum
Hafif yağmur
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4730 %-0.04
51,2994 %-0.6
Ara
Kesin Karar Ulusal Yavuz Bingöl’le Türkü Şöleni

Yavuz Bingöl’le Türkü Şöleni

Yavuz Bingöl’le Türkü Şöleni

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde sahne alan usta sanatçı Yavuz Bingöl, söylediği birbirinden güzel türkülerle hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.
Usta sanatçı Yavuz Bingöl, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki konserine ’Konma bülbül konma’ türküsüyle başladı. Hüznü ve coşkuyu aynı anda yaşatan Bingöl’e hayranları da eşlik etti. Türküleriyle seyircilere keyifli bir akşam yaşatan Bingöl, ’Sarı Gelin’, Yar Demedin, Tanrıdan Diledim, Kara Tren ve Sensiz Yapamam’ gibi unutulmaz türkülerle seyircileri hem duygulandırdı, hem eğlendirdi.
Düzenlenen konsere Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız da katıldı. Yavuz Bingöl’ün ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyen biri oluğunu belirten Başkanvekili Yıldız, “Bugüne kadar sanatçı kişiliğiyle gençlere ön ayak olan biridir. Bu akşam da güzel bir akşam oldu. İnşallah önümüzdeki konserlerde görüşmek dileğiyle” dedi.
Başkanvekili Fethi Yıldız günün anısına Yavuz Bingöl’e çiçek takdim etti.









KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *