Çorum
Parçalı az bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5038 %0.01
51,6225 %0
Ara
Kesin Karar Ulusal Yeni Türkiye Partisi Önderi Yılmaz: "Gazze Halkı Gazze’de Kalmalı"

Yeni Türkiye Partisi Önderi Yılmaz: "Gazze Halkı Gazze’de Kalmalı"

Yeni Türkiye Partisi Lideri Yılmaz: "Gazze Halkı Gazze’de Kalmalı"

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Gazze halkı Gazze’de kalmalıdır. Türkiye, Filistin konusunda taraf kabul edilmelidir" dedi.
YTP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Türkiye’nin bütçesi 22 yıl boyunca her yıl düzenli olarak 150-170 milyar dolar arasında gerçekleşmiştir. Bu yıl anormal derecede büyük bir bütçe Meclis’te kabul edildi. Türkiye geçen yıl yaptığı bütçeyi tam iki katına, neredeyse 360 milyar dolar seviyesine çıkardı" ifadelerini kullandı.

"Türkiye Filistin meselesinde taraf kabul edilmedi"
Güvenlik konusunda Türkiye’nin 2023 yılında Gazze’deki sivil ölümlere gösterdiği haklı tepkinin önemli olduğunu söyleyen Yılmaz, "Türkiye, Gazze meselesinde bir taraf olarak kabul edilmemiştir. Gazze’nin ülkede her gün gündem edilmesi, netice olarak Filistinli mültecileri de ülkeye getirmekle sonuçlanmamalı. Gazze halkı Gazze’de kalmalıdır. Türkiye, Filistin konusunda taraf kabul edilmelidir" diye konuştu.



KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *