Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3752 %0.03
45,5897 %0.11
Ara
Kesin Karar Ulusal Alberk Koç, Manisa Fk’da

Alberk Koç, Manisa Fk’da

Alberk Koç, Manisa Fk’da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Çaykur Rizespor’un sol bek oyuncusu Alberk Koç’u kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Koç, “Manisa Futbol Kulübü gibi önemli bir camiada olduğum için mutluyum. Çok çalışıp takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum” dedi.
Manisa Futbol Kulübü, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Alberk Koç ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. Törende konuşan yeni transfer Alberk Koç, “Hedefleri yüksek olan bir kulübe geldim. Manisa Futbol Kulübü gibi önemli bir camiada olduğum için mutluyum. Çok çalışıp takımıma en yüksek katkıyı vermek istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte Manisa FK’nın hedefleri için elimizden geleni yapacağız” cümlelerine yer verdi.

Erdem Özkan: “Alberk, takımımıza güç katacaktır”
Alberk Koç’un önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Manisa FK Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Alberk, devre arası transfer döneminde kadromuza kattığımız ilk isim. Deneyimi ve enerjisiyle takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Kendisini aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Hem Alberk hem de Manisa Futbol Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Alberk Koç kimdir?
Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Alberk Koç, 15 Şubat 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2015-2016 sezonunda Menemenspor ile profesyonel kariyerine başlayan Alberk, 2018-2019 sezonunda 2. Lig’de mücadele eden İzmir ekibiyle şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Menemenspor’daki performansıyla dikkat çeken tecrübeli sol bek 2019-2020 sezonunda Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a transfer oldu. 2021-2022 sezonunu Tümosan Konyaspor’da kiralık olarak geçiren Alberk Koç, geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşadı ve takımıyla yeniden Süper Lig’e yükseldi. Kariyerinde 154 resmi müsabakada forma giyen 26 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.







KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *