Çorum
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6062 %0.16
51,6027 %0.37
Ara
Kesin Karar Gündem Altay’da Eren Erdoğan 11’e Dönüyor

Altay’da Eren Erdoğan 11’e Dönüyor

Altay’da Eren Erdoğan 11’e Dönüyor

Altay’da affedilen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Eren Erdoğan’ın teknik direktör Djilali Bahloul tarafından 11’e monte edileceği öğrenildi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Tuna Üzümcü’nün yerine takımın başına getirilen Cezayir asıllı Fransız çalıştırıcı Bahloul Djilali’nin, takıma geri dönen Eren Erdoğan’ı hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı formayla yeni bir sayfa açan ve antrenmanlarda istekli bir görüntü çizen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, teknik direktör Bahloul Djilali’den ve yardımcılarından tam not aldı. Cezayir asıllı Fransız çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon 2 gol 5 asist üreten Eren Erdoğan’ın tekrar eski formunu yakalaması için özel olarak ilgilenirken bu süreçte genç oyuncuya bol bol süre vereceği öğrenildi.

Sezon başında sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan 2001 doğumlu Eren Erdoğan, geçtiğimiz hafta mukavelesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. (İHA)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *