Antrenmanda İki Yabancı Yüz
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Çorum FK, ligin beşinci haftasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sivasspor ile yapılan hazırlık maçı kadrosunda da yer alan iki yabancı futbolcunun antrenmanda yer alması dikkat çekti.
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne sahasında mağlup olan Çorum FK, milli maç arası nedeniyle beşinci hafta karşılaşmasını 16 Eylül’de oynayacak. Kırmızı-siyahlılar, dün Ümraniyespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakat veya cezalı olmadığı için futbolcular tam kadro katıldı.
Denenen Oyuncular AntrenmandaAntrenmanda Pazar günü Sivasspor maçında denenmek üzere kadroya alınan Massis Guluk ve Ali Reghba da yer aldı.
Volkan Şen Çorum’daAyrıca antrenmanı, Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın ve daha önce Fenerbahçe ve Bursaspor’da forma giyen Volkan Şen de izledi.
Isınmayla başlayan antrenman, top kapma ve çift kale maçla devam etti.
Kırmızı-siyahlılar, Ümraniyespor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.
(Zahide Yasemin Özden)