Çorum
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5411 %0.16
45,4906 %0.12
Ara
Kesin Karar Ulusal Banka Çalışanı Davul Zurna Eşliğinde Oynayarak Atılan Konfetiler Ortasında Emekli Oldu

Banka Çalışanı Davul Zurna Eşliğinde Oynayarak Atılan Konfetiler Ortasında Emekli Oldu


Banka Çalışanı Davul Zurna Eşliğinde Oynayarak Atılan Konfetiler Arasında Emekli Oldu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir banka çalışanı, senelerdir mesai yaptığı banka şubesi önünde çalan davul zurna eşliğinde meslektaşlarıyla oynayarak 21 yıldır sürdürdüğü mesleğine veda etti.
Beyşehir ilçe merkezindeki bir bankada 21 yıldır farklı tüm birimlerinde çalışan Berna Tuza Yüksel, hayali olan emekliliğe kavuşmayı farklı bir şekilde kutlamak istedi. Banka şubesi önüne gelen davul ve zurna ekibinin çaldığı türkülerle atılan konfetiler eşliğinde meslektaşlarıyla ve programa gelen vatandaşlarla oynayıp 49 yaşında gelen emekliliğini kutlayan Berna Tuza Yüksel, “21 yıl boyunca çalıştım, azmettim, başardım, şu an itibariyle emekli oluyorum” diye konuştu.

"Tüm halkla beraber vedalaşarak bir emeklilik planladım"
“Klasik bir çiçekle gitmeyeyim, dedim” diyerek neden böyle bir kutlama programı gerçekleştirdiğini de anlatan Yüksel, “Sonuçta 1998’den beri Beyşehir’de yaşıyorum, Beyşehir’deki herkesi tanıyorum. Herkes de beni tanıyor. O yüzden böyle güzel, tüm halkla beraber vedalaşarak bir emeklilik planladım. Çok da güzel oldu. Emeklilik hayatımda mümkün olduğunca çocuklarımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Okul, ev, çocuklarım, yeter” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *