Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,3601 %0,40
49,1068 %0,61
Ara
Kesin Karar Ulusal Çakmak Işığında İnhisar Bayiyi Bu türlü Soydu

Çakmak Işığında İnhisar Bayiyi Bu türlü Soydu


Çakmak Işığında Tekel Bayiyi Böyle Soydu

Adana’da yüzünü kapüşon ve atkıyla gizleyerek tekel bayiden 150 bin TL değerinde içki ve sigara çalan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, 31 Ekim’de Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’ndeki bir tekel bayide meydana geldi. Motosikletle ile bölgeye gelen Caner B. (22), tekel bayinin kapısını zorlayarak içeri girdi. Yakalanmamak için işyerinin ışığını açmayan Caner B., çakmak yaktı. Çakmak ışığı ile iş yerinde bulunan toplamda 150 bin TL değerinde içki ve sigarayı çaldı. Şüpheli daha sonra geldiği motosikleti ile bölgeden ayrıldı. Bu anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.
İşyerinin soyulduğunu fark eden kişi durumu polise bildirdi. Bölgeye Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. İşyerine gelen polis güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelinin kimliği belirledi. Kimliği belirlenen şüpheli saklandığı evinde yapılan operasyonla yakaladı.
Şüpheli emniyetteki sorgusunda çaldığı ürünleri tanımadığı birisine sattığını belirtti. Hırsızlık suçundan birçok kaydı bulunan Caner B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *