Çorum
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,2586 %0.1
46,9864 %-0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal Canik’te "Gönül Sofraları" özel çocuklar için kuruldu

Canik’te "Gönül Sofraları" özel çocuklar için kuruldu

SAMSUN (AA) – Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, çocuklar için sahne gösterileri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklere katılan çocuklar keyifli anlar yaşarken, Başkan Sandıkçı da onların sevincine ortak oldu.

Programın sonunda özel çocuklar ve aileleriyle birlikte iftar yapıldı.

Başkan Sandıkçı, özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Benzerliklerimizle güçlendiğimiz, farklılıklarımızla zenginleştiğimiz bir yaşamın inşası için çalışıyoruz. Canik’te hayata geçirdiğimiz projelerle, çocuklarımızın ve ailelerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Programa Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Samsun Orman İşletme Müdürü Menderes Özkolay, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ile şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri de katıldı.

KAYNAK: AA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *