Çorum
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4288 %0.08
45,7341 %0.22
Ara
Kesin Karar Ulusal Depremzede Serebral Palsili Bekir’in ’Mercedes’ini Asker Ağabeyleri Armağan Etti

Depremzede Serebral Palsili Bekir’in ’Mercedes’ini Asker Ağabeyleri Armağan Etti


Depremzede Serebral Palsili Bekir’in ’Mercedes’ini Asker Ağabeyleri Hediye Etti

Hatay’da konteyner kentte yaşayan 5 yaşındaki serebral palsi hastası Bekir Nizam’a yürütecini asker ağabeyleri hediye etti. Anne Zeliha Nizam’ın ‘oğlum senin Mercedes’in geldi’ diyerek evladını sevmesiyse yürekleri ısıttı.
Doğuştan serebral palsi hastası olan 5 yaşındaki Bekir Nizam, yaşamını ailesiyle birlikte konteyner kentteki yuvasında sürdürüyor. Ailesinin özenle büyüttüğü Bekir’in 60 bin TL değerindeki yürütecini ve tabletini oyuncaklarıyla birlikte 12. Hawk Batarya Komutanlığı’nda görevli askeri personel hediye etti. Hava Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaplan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen iyiliğini ardından anne Zeliha Nizam’ın ‘senin Mercedes’in geldi’ diyerek evladını sevmesiyse yürekleri ısıttı.

"Asker ağabeylerimiz var olsun, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim"
Anne Zeliha Nizam, evladının yürümesi için destek olan askerlere teşekkürlerini dile getirerek, "Çocuğumda anne karnındayken gelişme geriliği tanısı konuldu. Doğduktan sonra da tanı ortaya çıktı. O günden bu yana bayağı yoğun tedavi geçirdi. Özel çocukların bakımı çok zor. Rabbim bütün anne ve babalara güç kuvvet versin, bizlere de. Çocuğumun yürütece ihtiyacı vardı. Özel gereksinimli bir yürüteç, imkanlarımız el vermediği için alamadık. Asker ağabeylerimiz var olsun, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim hepsinden razı olsun. Rabbim askerlerimizin ayağını taşa değdirmesin" dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *