Çorum
Kapalı
0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,1979 %0.04
50,2405 %-0.13
Ara
Kesin Karar Ulusal Devrilen Motosikletin Şoförü Tek Ayakkabıyla Kaçtı, Arabadaki 2 Kişi Yaralandı

Devrilen Motosikletin Şoförü Tek Ayakkabıyla Kaçtı, Arabadaki 2 Kişi Yaralandı


Devrilen Motosikletin Sürücüsü Tek Ayakkabıyla Kaçtı, Otomobildeki 2 Kişi Yaralandı

Kırıkkale’de kontrolden çıkan motosiklet devrilip metrelerce sürüklendi. Devrilen motosikletin sürücüsü yaralı halde tek ayakkabıyla kaçarken, kazaya karışan otomobildeki 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Kırıkkale-Ankara D200 kara yolu üzerindeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 DZY 448 plakalı motosiklet, kontrolden çıkıp metrelerce sürüklenerek kullanılmaz hale geldi. Kaza sonrası sürücü, yaralı halde olay yerinden kaçtı. Yol kenarında bulunan ayakkabı ve kaskın, kaçan sürücüye ait olduğu tahmin ediliyor. İ.Y. yönetimindeki 52 AFE 903 plakalı otomobil de yoldaki motosiklete çarptı. Bu kazada da sürücü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İki yaralı da sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Trafik ekipleri, kaza alanında güvenliği sağlayarak trafiği kontrollü bir şekilde tek şeritten devam ettirdi. Kazaya karışan araçlar incelemenin ardından çekiciyle otoparka götürüldü. Ekipler, motosiklet sürücüsünü bulmak için arama çalışması başlattı.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *