Çorum
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6062 %0.16
51,6027 %0.37
Ara
Kesin Karar Gündem Ege Derbisinde Gülen Taraf Göztepe Oldu

Ege Derbisinde Gülen Taraf Göztepe Oldu

Ege Derbisinde Gülen Taraf Göztepe Oldu

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Manisa FK, evinde Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu.

  1. dakikada Mamah’ın pasında ceza sahası içerisine giren Dıouf’un şutu kaleciden geri döndü. Mamah yeniden önüne düşen topa vuruşunu yaptı. Bu kez savunma oyuncusu Ayberk kale içerisinden kafayla uzaklaştırdı.
  2. dakikada Tıjanıc’in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içerisinde bulunan Dıouf’un kafa vuruşunda top üstten az farkla auta gitti
  3. dakikada Mamah’ın ceza sahası içine pasında soldan topla buluşan Traore’nin vuruşu auta çıktı.
  4. dakikada Graovac’ın ceza sahasına ortaladığı top Göztepe savunmasından sekti, ceza sahası içerisinde Tugay önüne düşen topu kaleye gönderdi, savunma son anda araya girerek mutlak golü engelledi.
  5. dakikada sol kanattan Yunus Emre’nin pasında topla buluşan Celil topu filelere gönderdi 0-1

90+1. dakikada topla buluşan Lima’nın sert vuruşunda top direkten döndü

90+3. dakikada Manisa FK oyuncusu Graovac, Göztepe oyuncusu Kubilay ile girdiği pozisyonda kırmızı kart gördü.

Maçın Ardından

Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Manisa FK’da Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, “Baştan sona oyunun tempo hakimiyeti bizimdi. Topu yere indirip futbol üretmeye çalışan bir takımla, oyunu durdurup uzun topla skor üretmeye çalışan iki takım maç yaptı. Nihayetinde rakibimiz kazandı. Oyunun ritmini, temposunu elimizde tuttuğumuz anlarda zaman zaman kontra ataklardan pozisyon verdik ama zeminin azizliğine de uğradık. Manisa FK taraftarları, Manisa halkı neden Manisa’da oynamadığımızla ilgili bazı soruları var. Mümin Özkasap Stadı'nda ışıklandırma yok. O sıcakta saat 16.00’da Manisa’da maç oynama şansımız yoktu. Biz de burayı çok isteyerek değil ama biraz da serin bir havada oyun oynamak için tercih ediyoruz ama zeminin azizliğine de uğradık. Zemin azizliğine uğradığımız anlarda da net gol pozisyonları verdik ilk anlarda. Oyun olarak baştan sona hakim olduğumuz bir oyunda skor bulamadık. Buna alışmamız lazım. Bize karşı rakipler böyle oynayacak. Maçların geneli böyle olacak. Bizim maçı rakibin oyun yavaşlatmaya, soğutmaya çalıştığı anlarda daha dirayetli ve sakin kalarak oynamaya çalışmamız gerekiyor. Gol yediğimiz pozisyon öncesi de rakip baskı yapmadan biz ayağımızdaki pası, pas yaparken topu kaybettik. Hiçbir baskı yok ve gol yedik. Bu tip anlarda daha sakin kalarak oyun formasyonuna bağlı kalarak, üretken, istekli ve coşkulu oynamamız gerekiyor. Bunu yapacak kalite ve karakterimiz var. Bundan sonraki maçlarda bunu saha yansıtacağız” dedi.

Kokovic: Bu Kulüp ve Şehir İçin Sonuna Kadar Mücadele Vermeye Devam Edeceğiz

Karşılaşmadan galip ayrılan Göztepe’de Teknik Direktör Radomir Kokovic ise, “Öncelikle bu galibiyetten dolayı oyucularımı tebrik ediyor, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz gerçekten her maç için çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bugün de diğer maçlarda olduğu gibi fırsatlar yakaladık bunları gole çeviremedik. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Oyuncularımın sahada verdikleri mücadeleden, bu zor zeminde Manisa FK gibi iyi bir takıma karşı verdikleri mücadeleden dolayı daha fazla gurur duyamam. Dıouf’un 95. dakikada takım arkadaşının yaptığı bir hatada onun hatasını gidermek için 60 metre sprint attığını görünce gerçekten bizim doğru yolda olduğumuz görüyorum. Biz bu kulüp ve şehir için sonuna kadar mücadele vermeye devam edeceğiz. Hala bizim çok fazla sakatlıkla mücadele eden oyuncularımız var. Bunlar gerçekten takımın anahtar oyuncuları ve umarım onlar da en kısa zamanda toparlanma sürecini atlatıp takıma katılırlar. Benim için çok önemli bir şeyi belirtmek istiyorum. Bu sezon deplasmanda oynadığımız üçüncü maç, 7 puan topladık ve hiç gol yemedik. Bizim gerçekten çok sıkı çalışmaya devam etmemiz yaşadığımız sorunları onarmaya devam etmemiz gerekiyor. Bu şekilde sahamızda da oynadığımız maçları kazanıp taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı. (İHA)

[gallery link="file" size="medium" ids="31858,31859,31860,31861,31862,31850"]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *