Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3752 %0.03
45,5897 %0.11
Ara
Kesin Karar Gündem ‘Eğitime Destek 33 Yıldır Devam Ediyor’

‘Eğitime Destek 33 Yıldır Devam Ediyor’

‘Eğitime Destek 33 Yıldır Devam Ediyor’

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Dr. Abdülkadir Alpaslan İskilip Kültür Eğitim ve Tanıtma Vakfı (İSKEV) yetkililerini makamında ağırladı. Ziyarette, vakfın çalışmaları ve eğitime verdiği destek hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

1960 yılında kurulan İskilipliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin temelleri üzerine 1991 yılında kurulan İSKEV, vasıflı insan gücünün yetişmesi için eğitime destek olmayı misyon edinmiş bir vakıf.

Üniversite eğitimi almak isteyen ancak maddi imkanı yetersiz öğrencilere burs veren İSKEV, kurulduğu günden bu yana 1652 öğrencinin yükseköğrenimini tamamlamasına katkı sağladı.

“Eğitimle Güçlendirilmiş Nesiller Yetiştirmek İstiyoruz”

Vakıf yetkilileri, “Vasıflı insan gücünün bu ülkeyi kalkındıracağını, bu gücün de ancak eğitimle sağlanabileceğinin farkındayız.  Dayanışma ruhu ile yola devam ediyoruz.  Üniversitede eğitim görmek isteyen fakat buna maddi gücü yetmeyen gençlerimize umut olmak istiyoruz.  Gelişmeyi, başarılı ve maddi imkanı kısıtlı daha fazla sayıda gence eğitim bursu vermeyi ve eğitim ile güçlendirilmiş, yenilik ve değişime öncülük edecek nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

[gallery link="file" size="medium" ids="259199,259200,259201,259202"]

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *