Çorum
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,4270 %0,23
48,8756 %0,43
Ara
Kesin Karar Ekonomi Ziraat bankası rekor zam yaptı! 95 bin TL promosyon ödenecek

Ziraat bankası rekor zam yaptı! 95 bin TL promosyon ödenecek

Kütahya Belediyesi, bünyesinde görev yapan memur personelin maaş promosyonu için Ziraat Bankası ile anlaşmaya vardı. Yapılan görüşmeler sonunda, banka tarafından ilk olarak sunulan 93 bin TL’lik teklif güncellenerek 95 bin TL olarak netleştirildi.

Kütahya’da belediye çalışanlarını yakından ilgilendiren maaş promosyon görüşmeleri tamamlandı. Belediye ile Ziraat Bankası arasında varılan mutabakat, kentte bugüne kadar kaydedilen en yüksek rakamla sonuçlandı. Yapılan yeni protokol kapsamında, belediyede görev yapan memurlara kişi başı 95 bin TL promosyon ödenecek.

Rakam Son Anda Değişti

Maaş promosyonu için başlatılan pazarlıklarda bankanın ilk sunduğu teklif 93 bin TL seviyesindeydi. Ancak sürecin ilerleyen aşamalarında yapılan ek görüşmelerle rakam yeniden değerlendirildi. Yapılan revizyon sonucunda teklif 2 bin TL artırıldı ve tutar 95 bin TL olarak belirlendi. Böylece belediye çalışanları için önemli bir ek gelir sağlanmış oldu.

İmzalar Atıldı

Belediye hizmet binasında düzenlenen törende, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile Ziraat Bankası Zafer Şubesi Müdürü Özden Güven anlaşmaya imza attı. Törene belediyenin ilgili müdürleri ile sendika temsilcileri de katıldı. Atılan imzalarla birlikte promosyon ödemesi resmiyet kazanmış oldu.

Çalışanlara Katkı Sunacak

Yeni anlaşmayla birlikte belediyede görev yapan yüzlerce memur, tek seferde ödenecek 95 bin TL promosyon hakkına kavuşacak. Artan ekonomik yük karşısında sağlanan bu ödeme, çalışanların mali refahına doğrudan katkı sağlayacak. Belediye yönetimi, imzalanan protokolün memur personel için önemli bir destek olduğunu vurguladı.

Kütahya İçin Rekor Seviyede

Promosyon tutarının 95 bin TL’ye yükselmesi, Kütahya’da bugüne kadar imzalanmış en yüksek maaş promosyonu olarak kayda geçti. Bu rakam, sadece belediye çalışanları için değil, diğer kamu kurumlarında süren görüşmeler için de emsal teşkil edecek nitelikte görülüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *