Çorum
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
Ara
Kesin Karar Ulusal Elazığ’da 133 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Elazığ’da 133 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Elazığ’da 133 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle Elazığ’da 133 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Öğrenciler için son ders zili, 15 günlük yarıyıl tatili için çaldı. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki milyonlarca öğrenci, eğitim-öğretime yarıyıl tatili arası vermek üzere bugün karnelerine kavuştu. Elazığ’da da 556 okulda 133 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Şehit Süleyman Budak Ortaokulu’nda gerçekleştirilen törene katılan Vali Ömer Toraman ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Karnelerini Toraman ve Yiğit’in elinden alan öğrencilere, kitap ve çikolata hediye edildi.
Elazığ’da 556 okulda 133 bin öğrenciye karnelerini verdiklerini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, “Bir dönemi güzel atlattık. Gayet güzel bir dönem oldu. 5 Şubat’ta tekrar öğrencilerimizi okullarımıza bekliyoruz. Bu ara tatili eğitim yöneticileri olarak değerlendirme yaparak, eksiklikleri gidererek ve yeni döneme hazırlıklar yaparak geçireceğiz. Dönem başladığı zaman inşallah okullarımız öğrencilerimize tekrardan açık olacak. Onların bu dünyaya katkı sağlayarak bireyler olması için biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Öğrencilerden Aybüke Göktekin ise “Bu dönem taktir aldım. Bunun için çok mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Güzel bir duygu ve gurur verici. Tatilde tekrar yapmayı kitap okumayı düşünüyorum. Aynı zamanda dinleneceğim” diye konuştu.





















KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *