Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,4056 %0.11
45,6606 %0.27
Ara
Kesin Karar Ulusal Elazığ’da Günlük 80 Bin Kapasiteli Ekmek Tesisi Açıldı: Fiyat 7 Lira

Elazığ’da Günlük 80 Bin Kapasiteli Ekmek Tesisi Açıldı: Fiyat 7 Lira


Elazığ’da Günlük 80 Bin Kapasiteli Ekmek Tesisi Açıldı: Fiyat 7 Lira

Elazığ Belediyesi, günlük 80 bin ekmek kapasiteli Halk Ekmek Fabrikasını açarak ekmekleri kentin 52 noktasında 7 liradan satışa sundu. Tesiste yakında glütensiz ekmek de üretilecek.
Elazığ Belediyesi, günlük 80 bin ekmek üretim kapasitesine sahip Halk Ekmek Fabrikasını hizmete açtı. Yıldızbağları Mahallesi’nde 725 metrekarelik bir alanda kurulan tesis, haftanın 7 günü hijyenik koşullarda ve el değmeden üretim yapacak. Üretilen ekmekler, Elazığ Belediyesine ait 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Kültür Park ve Halk Ekmek Üretim Tesisindeki 4 nokta ile kentin farklı bölgelerindeki 48 büfede satışa sunulacak. Ekmek fiyatı 7 lira olarak belirlenirken, tesiste yakın zamanda glütensiz ekmek üretiminin de başlayacağı duyuruldu. Düzenlen açılış programına, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi eski Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Bitlis, Bingöl ve Şırnak Belediye Başkanları, Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, STK Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, ’’Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın sosyal belediyecilik anlamında ortaya koymuş olduğu çalışmalar vizyonunun neticesinde bugün Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışını yapıyoruz. öncelikle Elazığ’ımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tesisin açılışı, protokolün kurdele kesmesi ile gerçekleştirildi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *