Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3767 %0.04
45,5943 %0.11
Ara
Kesin Karar Ulusal Faraşin Yaylasını Görmek İçin Bursa’dan Geldi

Faraşin Yaylasını Görmek İçin Bursa’dan Geldi


Faraşin Yaylasını Görmek İçin Bursa’dan Geldi

Şırnak yaylalarını merak eden Bursalı doğasever, kilometrelerce yol kat ederek Beytüşşebap ilçesindeki Faraşin Yaylasını gezdi.
Beytüşşebap ilçesine bağlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasını duyan Bursalı Mustafa Aydın, 14 günlük tatilini Şırnak ve Hakkari dağları gezerek geçirmek istedi. Aydın, kilometrelerce yol kat ederek yaylaya ulaşan genç, Şırnak doğasına hayran kaldı. Mardin, Şırnak ve Hakkari illerini merak ettiği için gelen Aydın, buz gibi kar sularından beslenen Yeşilöz Deresi’nde yüzüp treking yaptı.
Sırtındaki çantayla beraber tek başına kilometrelerce yol kat eden Aydın, Şırnak doğasına hayran kaldığını söyledi. Aydın, "Bursa’da geliyorum, doğu turu yapmak istedim. Faraşin Yaylasını merak ediyordum. İki gündür buradayım, muhteşem bir doğası var. Yeşilöz Deresinde yüzdüm. Buradan Hakkari’ye geçeceğim. Burayı gördüğüm için mutluyum" dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *