Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3767 %0.04
45,5943 %0.11
Ara
Kesin Karar Manşet Futbolcular Konuştu: Erzurum’dan Bir Puan İyi Sonuç

Futbolcular Konuştu: Erzurum’dan Bir Puan İyi Sonuç

Trendyol 1.ligde 33.haftada Erzurum’da oynanan ve karşılıklı goller ile 1-1 berabere sonuçlanan Erzurumspor-Ahlatcı Çorum FK maçı sonrası Kırmızı-Siyahlı futbolcular maçı değerlendirdi. Yayıncı kuruluşa konuşan Burak Süleyman, Ali Akman ve Tunahan Ergül’ün ortak ifadesi, Erzurum’da alınan bir puanın iyi bir netice olduğuydu.

Burak Süleyman: Bir Puan Bizim İçin Güzel

Burak Süleyman maç sonrası yaptığı açıklamada “Bugün kazabilirdik hatta kazanmaya yakın taraf bizdik. 3-4 sezondur Erzurumspor deplasmanı çok zordur tüm takımlar için. Hedefimiz play-off. Alınan her puan kıymetli. Kaybetmediğimiz için mutluyuz” dedi.

Ali Akman: Duran Topa Engel Olamadık

Ali Akman da “İki takım için de çok önemli ve mücadele gerektiren maçtı çünkü bu tür zeminlerdeki maçlar kolay olmuyor. Rakibin duran toplardan etkili olduğunu biliyorduk ama gole engel olamadık. Buradan beraberlik almak beklediğimiz bir sonuçtu. Maçın son anlarında galibiyete yaklaşsak da buradan alınan bir puan iyi” ifadelerine yer verdi.

Tunahan Ergül: Her Puan Değerli

Tunahan Ergül ise “Son haftalarda tüm takımların puanları birbirine çok yakın dolayısıyla her puan değerli. Maçlara kaybetmeyeceğiz ama kazacağız düşüncesi ile çıkıyoruz. İç sahada tek hedef galibiyet oluyor. Bu maçtan bir puan iyi bir sonuç. Haftaya Manisa FK’yi yenersek mutlu olacağız” dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *