Çorum
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,2300 %0.13
46,7486 %-0.32
Ara
Kesin Karar Gündem GES, Törenle Açılıyor

GES, Törenle Açılıyor

GES, Törenle Açılıyor

Çorum Belediyesi tarafından Eskice Köy’deki pompa istasyonuna kurulan Güneş Enerji Santrali (GES), düzenlenen törenle hizmete açılacak.

Çorum Belediyesi, ilk Güneş Enerji Santrali Çorum-Samsun karayolu üzerindeki Eskice Köy pompa istasyonun bulunduğu bölgeye kuruldu. Güneş Enerji Santrali için 25 Ağustos Cuma günü saat 18.00 açılış töreni gerçekleştirilecek.

Açılışa tüm Çorum halkımı davet eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yenilenebilir enerjinin kullanımı, çevre kirlilikleri, küresel ısınma gibi çevre faktörleri açısından da son derece önemli. Çorum Belediyesi olarak yenilenebilir enerji potansiyelimizi sürekli artıran bir belediyeyiz.Güneş enerjisi gibi bitmek tükenmek bilmeyen bu enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürmek üzere gayretimiz artarak devam edecek. Türkiye’nin en enerjik belediyesi olmak için aşkla çalışıyoruz” dedi. (Zahide Yasemin Özden)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *