Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5159 %0.09
45,4106 %-0.06
Ara
Kesin Karar Ulusal Göztepe Ceo’su Kerem Ertan: “Hedefimiz Harika Lig’e Çıkmak”

Göztepe Ceo’su Kerem Ertan: “Hedefimiz Harika Lig’e Çıkmak”

Göztepe Ceo’su Kerem Ertan: “Hedefimiz Süper Lig’e Çıkmak”

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin CEO’su Kerem Ertan, hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.
Gürsel Aksel Stadyumu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Göztepe CEO’su Kerem Ertan, sarı-kırmızılı kulüpteki ekonomik alandaki projelerini anlattı. En büyük hedeflerinin sarı-kırmızılı kulübü Süper Lig’e çıkarmak ve ticari gelirlerini artırmak olduğunu belirten Ertan, “En önemli görevimiz ve misyonlarımızdan bir tanesi Göztepe’nin ticari gelirlerini arttırmak, Göztepe’nin taraftarıyla, camiasıyla entegrasyonunu sağlamak. Önümüzdeki 3 aylık süreçte ticari alanların kulübe devrinin sağlanması konusunda sayın cumhurbaşkanımızın onayına girecek kararnamenin sonuçlanacağını düşünüyoruz. Önemli adımlar atıldı” diye konuştu.

“Sona yaklaştık”
Gürsel Aksel’deki ticari alanların yürürlüğe girmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ertan, “Burada son düzlüğe geldiğimize inanıyoruz. Bakanlıklarımızdan iyi haberler alıyoruz. Umuyoruz önümüzdeki üç aylık süreçte bizim gibi birkaç takımı daha ilgilendiren ticari alanların kulübe devrinin sağlam hususunda Cumhurbaşkanımızın da nihai onayına gidecek. Kararnameye dönecek sürecin bu üç aylık dönemde sonlanacağını görüyoruz. Çünkü çok önemli engeller aşıldı. Önemli anlaşmazlıklar sonlandı. Belli bir mutabakat sağlandı diye aldığımız bilgiler bu yönde. Dolayısıyla da bu umuyoruz bu yılın en güzel haberlerinden birisi olacak bizim için. Hem manevi anlamda ve burası gerçekten karanlığa bürünmüş bir yer. Aslında müthiş bir çevrede yaşıyoruz. 20 bin metrekare alanın gerçekten cıvıl cıvıl olması gerekiyor. Gençlerimize, kadınlarımıza, erkeklerimize hem spor yapsınlar hem de alışverişlerini yapsınlar. Burada daha fazla vakit geçirsinler. Dolayısıyla da böyle olmasını ümit ediyoruz” dedi.

“Stadyum ismi için görüşmeler yapıyoruz”
Stadyum ismiyle alakalı görüşmeler yaptıklarını ifade eden Ertan, “Bununla ilgili zannetmeyin ki oturuyoruz stadyum ismiyle hakkıyla ilgili olarak çok somut birkaç tane görüşmemiz var. Hatta bunlardan bir tanesinin paydaşı bizim muhatabımız, yurt dışındaki bu firmayla cuma günü akşamüstü bir Zoom görüşmesi vardı. Tahmin ediyorum bu hafta içerisinde onlardan yaklaşım olarak bir geri dönüş alırız. Baktığımız şey şu, Göztepe markasına yakışır bir iş ortağı ve paydaş oluşturmak. Bu iddiamıza ve söylemlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Tesis konusunda destek almıyoruz”
Tesisleşme çalışmalarını da değinen Ertan, "2024-2025 sezonu 100. yılımız olacak. Biz de inanıyorum ki Süper Lig’de olacağız. O zaman çok daha güzel işler olacak, daha iyi mali kaynaklar oluşturacağız. Tesisleşme için destek almıyoruz. İzmir 12 bin kilometre kare, 30 ilçesi var. 7 ilçe bizim faaliyet gösterdiğimiz alan. Bizim aradığımız ise 100 dönüm yer, onu bulamıyoruz. Biz iğneyle kuyu kazar gibi kendimiz arıyoruz. Bir yerel yönetimden bir belediye çıkıp da, ’Bizim yerimiz var. Gelin burayı değerlendirin’ demedi. Biz iş merkezi yapmayacağız, toplu konut da yapmayacağız. Biz kendimize tesis yapmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.









KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *